Ominaisuus...
ominaisuudet

Hunter of the North – Pohjoisen Pyytäjä

Lappi

Hunter of the North keskittyy tarjoamaan aitoja, paikallisia elämyksiä ja makuja. Intohimoinamme ovatkin metsästys, kalastus ja kokkaaminen. Elämyksiin sisältyy aina myös paikallisten tarinoiden kerrontaa sekä pientä taikaa.

Toimintamme sijoittuu pääosin Muonion järvi- ja jokialueelle sekä Kilpisjärven tunturialueille. Me toimimme myös Ruotsissa ja Norjassa. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja erilaiset erämaa-alueet tarjoavat puhtainta ilmaa, puhtaimmat vedet ja kahdeksan kaunista vuodenaikaa, jolloin voi nauttia täysipainoisesti luonnosta. Alueen organisaatiot Muonion, Lapin alueen ja Original Laplandin kanssa edistävät alueita yhteistyössä Visit Finlandin ja House of Laplandin kanssa.

Kannamme vastuuta ympäristöstä. Matkailun aiheuttamien ympäristövaikutusten minimointi on meille siksi tärkeää. Meidän kokemuksissamme ja toiminnoissamme pyrimme olemaan luontoystävällisiä ja toimimme luonnon ja eläinten ehdoilla. Voit maistaa paikallisuuden tuotteissamme, sillä ne ovat lähiruokaa ja luomua.

Ilmakuva särkänniemestä.

Särkänniemi

Tampere

Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Vastuullisuus on yksi Särkänniemen tärkeimmistä arvoista ja muurattu Särkänniemen peruskallioon. Särkänniemen vastuullisuusohjelmassa vastuu on jaettu viiteen osaan, joista ympäristövastuu on lähivuosina numero yksi: tavoittelemme hiilineutraalia huvipuistoa 2030, ja pyrimme pienentämään huvipuiston ilmastovaikutuksia monin pienin ja isoin tavoin.

Majatalo Box, Sipoo

Majatalo Box

Majatalo Box sijaitsee Sipoon Boxissa rauhallisessa kylämaisemassa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 20 km Porvoosta. Majoitustilat ovat kahdessa eri rakennuksessa ja pihapiirissä sijaitsevassa Handelsmans Cafe -kahvilassa on tarjoilla itsevalmistettuja, meheviä kahvilaherkkuja ja pikkusuolaista. Kahvilan yhteydessä on myynnissä myös valikoima erilaisia luomu-, lähi- ja ekotuotteita.

Ruoat valmistetaan slow food -hengessä, pääasiallisesti lähi- ja ekologisesti tuotetuista hyla/laktoosittomista raaka-aineista ja tarjoillaan seisovasta pöydästä.

Tervetuloa majoittumaan ja nauttimaan palveluista niin yksittäiset matkailijat, perheet, viikonlopun viettäjät kuin yritysasiakkaat, projektityöntekijät ja kokousvieraat.

 

 

Säynätsalo kunnantalo

Säynätsalon kunnantalo – Alvar Aallon jalanjäljillä

Järvisuomi

Säynätsalon kunnantalo on yksi tunnetuimmista Alvar Aallon suunnittelemista rakennuksista. Rakennuksella on vahva yhteys ympäröivään luontoon ja yhteisöön. 1940-luvun lopussa projekti oli valtava ponnistus pieneltä Säynätsalon kunnalta: 3000 asukasta, kolme melko pientä saarta, mutta teollistunut yhteisö.

Säynätsalon Kunnantalolla on tarjolla monenlaisia toimintoja matkailijoille; majoitusta, kokoustiloja, elämyksiä, ulkoilua ja liikuntaa. Parhaiten tutustut tarjontaamme sivuillamme.

”Riippumatta ammatistasi, koulutuksestasi, kokemuksestasi tai siitä missä vaiheessa elämääsi olet, mikä liikkuvuus sinulla on tai ketä rakastat, sinun on aina turvallista ja tervetullutta vierailla Säynätsalon kunnantalolla.” Meillä on Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki ja olemme Biosphere sertifioitu yritys.

Poroja tilalla.

Kujalan Porotila

Pohjois-Pohjanmaa

Tervetuloa porojen maailmaan! Kujalan Porotila on yksi Kuusamon vanhimpia ja suurimpia tiloja, jossa eletään aidosti porosta. Yrityksemme arvot kumpuavat syvältä ikiaikaisesta poronhoitokultuuristamme. Toimintamme pohjautuukin vahvasti paikalliskulttuuriin ja sen perinteisiin.

Tarjoamme aitoja elämyksiä porojen maailmassa vuoden ympäri. Myymme tilalta korkealaatuiset porotuotteet, lihat, taljat, sarvet, tilan oman käsityöpajan tuotteita sekä taidetta.

Olemme sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin, ja pitkäjänteinen ympäristötyömme on tunnustettu kestävän matkailun sertifikaatilla ja Sustainable Travel Finland -merkillä. Vierailemalla aidolla porotilalla tuet samalla paikalliskulttuuria ja ikiaikaista elinkeinoa! 

Aavameri Bengtkärin edessä

Aavameri

Rannikko, Saaristomeri, Turku

Aavameri järjestää laadukkaita kursseja ja retkiä kaiken tasoisille melojille sekä melontaharrastusta aloittaville että kokeneille melontaoppaille, jotka haluavat lisää taitoja ja osaamista.  Toimimme sekä Suomessa Saaristomerellä että monessa upeassa kohteessa ulkomailla, kuten Iso-Britanniassa, Norjassa ja Länsi-Ruotsissa.

Kokeneemmille melojille vuokraamme laadukkaita merikajakkeja ja melontavälineitä. Tarjoamme varusteiden kuljetusta lähtöpaikkaan ja päätepaikasta takaisin, retkien suunnitteluapua, karttoja ja huoltotukea retken aikana.

Aavameri on Business Finlandin / Visit Finlandin kestävän kehityksen Sustainable Travel Finland-merkin saanut yritys. Aavameri on vastaanottanut myös Visit Finland Authentic Experiencen kärkituotepalkinnon kolmen päivän opastetuista melontaretkistään sekä Business Finlandin  kestävän kehityksen kärkiyritys -kunniamaininnan.

Ekologinen Eurohostel

Eurohostel

Rannikko, Suomenlahti, Uusimaa

Eurohostel tarjoaa on majoitusta Helsingin ytimessä Katajanokalla. Meiltä saat hyvän palvelun, vastaanotto on 24/7 auki. Eurohostelista Helsinki avautuu heti etuovelta! Monet Helsingin nähtävyydet ovat kivenheiton päässä hostellistamme: Kauppatori, torikorttelit, Allas Sea Pool, Espan puisto, Suomenlinnan lautta.

Vastuullisuus ja ympäristö ovat Eurohostelille tärkeitä arvoja. Eurohostelissa ympäristöasioiden huomioonottaminen tarkoittaa mm. uusiutuvaa tuulienergiaa, kaukolämmön käyttöä sekä jätteiden lajittelua ja kierrättämistä. Eurohostellilla on STF-merkki.

Hetan kota talvella.

Hetan Kota

Lappi

Hetan Kota tarjoaa kodinomaista ja yksilöllistä majoitusta erilaisille ryhmille, perheille ja kaveriporukoille Hetan kylän läheisyydessä Ounasjärven rannalla ja Ounasjoen lähtöpisteessä. 

Meillä majoitut upean Ounasjärven rannalla mökeissämme tai lappilaista kotaa muistuttavan päärakennuksemme huoneissa ja huoneistoissa. Käytössäsi on veloituksetta kaudesta riippuen mm. soutuveneitä, polkupyöriä, potkukelkkoja, lumikenkiä ja pulkkia. 

Voit myös rentoutua rantasaunan lämmössä, vilvoitella maailman puhtaimmassa ilmassa ja pulahtaa Ounasjärveen vuodenajasta riippumatta. Täällä olet kansallispuistojen ja erämaa-alueiden keskellä, Hetta-Pallas vaellusreitin ja hiihtolatujen vieressä.Nuuksion Taika.

Nuuksion Taika

Uusimaa

Perheyrityksemme Nuuksion Taika sijaitsee Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Rantahuvila Villa Paratiisi ja esteetön metsäravintola, ohjelma- ja juhlatila Nuuksion Wäinölä, tarjoavat tunnelmalliset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin sekä juhlahetkiin. 


Toivotamme kaikki turvallisesti tervetulleiksi ja kuulumme sateenkaariystävällisten yritysten ja tapahtumien We Speak Gay yhteisöön. Kauttamme järjestyvät ruokailut, aktiviteetit luonnossa sekä perinneohjelmat.


Olemme Green Key ja Sustainable Travel Finland sertifioitu kestävän matkailun kohde.

Hotelli Krepelin.

Hotelli Krepelin

Rannikko, Pohjanmaa

Krepelin on aidossa 1800-luvun merikauppiaan pihapiirissä ympärivuotisesti toimiva huoneistomajoitus kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuisessa Kristiinankaupungissa.

Hotelli koostuu yhdeksästä peruskorjatusta huoneistosta, joissa kaikissa oma kylpyhuone ja keittiö. Asunnot on nimetty niiden 1800-luvun käyttötarkoitusten mukaan: Maustemakasiini, Navetta, Hevostalli ja Leivintupa. Luksusta etsivälle löytyy kolme historiallista sviittiä, jotka on toteutettu 1800-luvun alun tyyliin moderneja mukavuuksia unohtamatta.

Krepelin on myös Visit Finlandin ja ECEAT Finlandin sertifioima kestävän matkailun kohde.

Nallikari Lomakylä ilmakuva.

Nallikari Lomakylä

Pohjois-Pohjanmaa

Nallikari Lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus vain 3,5 kilometrin päässä Oulun keskustasta kauniin Nallikarin uimarannan vieressä.

Nallikari Lomakylän alueelta löytyy ympärivuotista majoitustilaa: villoja, lomamökkejä sekä matkailuajoneuvoalue. Kesällä käytössä ovat kesämökit ja teltta-alue. Alueella on myös huoltorakennuksia, sauna- ja kokoustila sekä ravintola. Nallikari Lomakylä on mukana vastuullisen matkailun kehittämisessä ja siitä merkkinä on Green Key -sertifikaatti ja STF-merkki.

Lootholma ilmakuva.

Kustavin Lootholma

Saaristomeri, Turku

Lootholman luonto tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön vapaa-ajan viettoon. Lootholma tarjoaa helppohoitoista, lähellä palveluita sijaitsevaa ympärivuotista vapaa-ajan asutusta kauniissa, rauhallisessa ympäristössä meren äärellä. Lootholmassa on vuokrattavissa laadukkaita lomahuoneistoja meren rannalla. Lisäksi alueella on vierasvenesatama, ravintola, saunamaailma sekä leirintäalue. Lootholma on Roope satama.

Tammisaaren Kopparö

Kopparön matkailukeskus sijaitsee kauniissa Tammisaaren saaristossa. Alueella on mökkejä, leirintäalue, satama ja ravintola. Kopparössä on hieno 6 km pitkä luontopolku merimaisemassa, jonka varrella on usemapi grillipaikka ja mm. riippusilta. Kopparön aluetta kehitetään jatkuvasti ja 2020 alueelle rakennettiin 6 uutta lomamökkiä uusi palvelurakennus leirintäalueelle. Kopparö on aloittanut työn vastuullisen matkailun merkinnän saamiseksi.

Please select listing to show.