Marjoja kämmenellä.

Kuva: iStock.com

Laavun olemassaolon tarkoitus on edistää vastuullista ja kestävää matkailua ja elämäntapaa. Haluamme luoda matkailun maailman, joka toimii ympäristön kannalta kestävällä tavalla, toimii paikallisen väestön ehdoilla kunnioittaen sen arvoja ja kulttuuria sekä pyrkii luomaan mahdollisimman aidon ja alkuperäisen matkailun kokemuksen. Meidän tehtävämme Laavussa on löytää yritykset, jotka toimivat näiden periaatteiden pohjalta ja tuoda yritykset osaksi Laavun yhteisöä. Näin kuluttaja, joka haluaa matkustaa tai valita vapaa-ajan palvelunsa vastuullisuuden pohjalta, löytää palvelut yhteisöstämme.

Laavun tavoitteena on tuottaa hyvää oloa ja mieltä. Pääosassa olet sinä, vastuullinen ja tiedostava matkailu- ja vapaa-ajanpalveluiden kuluttaja. Haluat matkustaa Suomessa nauttien hyvin tuotetuista majoitus-, ravitsemis- ja vapaa-ajanpalveluista ja tuotteista mutta seuraat myös aktiivisesti sitä, miten maailma ympärilläsi pyörii ja kehittyy yhä vastuullisempaan suuntaan. Haluat olla valinnoillasi mukana tässä positiivisessa kehityksessä.

Tervetuloa vastuullisen elämäntavan verkostoon! Keskustele, vaihda ajatuksia, esitä toiveita tai haaveita. Vastuullisemman elämäntavan puolesta.

”Laavu elämäntapa”

nostaa esiin tuotteet, palvelut ja ilmiöt, joissa keskiössä ovat suomalaisuus, autenttisuus, vastuullisuus ja korkea laatu.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Janne

    Näyttää hyvältä!

Vastaa