Hunter of the North – Pohjoisen Pyytäjä

Lappi

Hunter of the North keskittyy tarjoamaan aitoja, paikallisia elämyksiä ja makuja. Intohimoinamme ovatkin metsästys, kalastus ja kokkaaminen. Elämyksiin sisältyy aina myös paikallisten tarinoiden kerrontaa sekä pientä taikaa.

Toimintamme sijoittuu pääosin Muonion järvi- ja jokialueelle sekä Kilpisjärven tunturialueille. Me toimimme myös Ruotsissa ja Norjassa. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto ja erilaiset erämaa-alueet tarjoavat puhtainta ilmaa, puhtaimmat vedet ja kahdeksan kaunista vuodenaikaa, jolloin voi nauttia täysipainoisesti luonnosta. Alueen organisaatiot Muonion, Lapin alueen ja Original Laplandin kanssa edistävät alueita yhteistyössä Visit Finlandin ja House of Laplandin kanssa.

Kannamme vastuuta ympäristöstä. Matkailun aiheuttamien ympäristövaikutusten minimointi on meille siksi tärkeää. Meidän kokemuksissamme ja toiminnoissamme pyrimme olemaan luontoystävällisiä ja toimimme luonnon ja eläinten ehdoilla. Voit maistaa paikallisuuden tuotteissamme, sillä ne ovat lähiruokaa ja luomua.